Data Expo Connect-app voor bezoekers

Met meer dan 100 exposanten mag je gerust stellen dat Data Expo het grootste data-event van Nederland is. Als bezoeker wil je alles uit het evenement halen. Maar hoe zorg je ervoor dat je met de juiste mensen praat, antwoord krijgt op je vragen en je tijd efficiënt indeelt? Met andere woorden:

Hoe haal ik meer uit mijn bezoek?

Wij dachten met u mee en daarom kunt u vanaf deze editie gebruik maken van Data Expo Connect. Een gratis app om jou de ultieme beursbeleving te bieden. Exposanten, sprekers, organisaties en u als bezoeker gebruiken de app. Een week voor het evenement ontvang je een e-mail met inloggegevens voor de app. Hierdoor kunt u al vóór het evenement in contact komen met belangrijke leveranciers die overeenkomen met uw behoeften en interesses. Zo bouw je een netwerk op, leg je contacten met exposanten en plan je vooraf een meeting in. Daarnaast functioneert de app ook als evenementengids waar je het programma en alle sprekers kunt vinden. 'Moeten we nog meer zeggen?'

Stel jouw programma samen

In de app kan je eenvoudig het volledige programma bekijken. Van iedere sessie vind je de spreker, de organisatie, de lezingenzaal en het onderwerp. Ben je geïnteresseerd in een van de sessies, dan maak je jouw persoonlijke programma aan door deze sessies toe te voegen.

Tip: Als je een sessie hebt toegevoegd aan je agenda dan is dit nog geen garantie op een plek in de sprekerszaal, dus vergeet niet om op tijd te komen.

Alle exposanten op een rij

In BDE Connect vind je overzichtelijk een lijst met alle exposanten. Om de exposanten te vinden die voor jou van belang zijn, kan je de filterfunctie gebruiken. Per exposant vind je belangrijke bedrijfsinformatie over hun core business. 

Leg contact

Loop jij vast met een issue of ben je benieuwd hoe vakgenoten te werk gaan? Dan maakt BDE Connect het mogelijk om alvast contact te leggen met exposanten, sprekers of andere aanwezigen. Welk bedrijf sluit het beste bij jou aan en kan jou de juiste informatie geven? Een chatgesprek vereenvoudigt het oriënteren en een meeting aanvraag biedt de mogelijkheid om je tijd op de beurs efficiënt in te delen. Hierdoor kan je tijdens het event alle tijd besteden aan het werven van de juiste informatie en inspiratie om jouw doel te bereiken. Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze wel eens.

Tijdens het event

Alle informatie op één plek. Gebruik BDE Connect als handige eventguide. Houd jouw persoonlijke agenda bij de hand en zorg zo dat je niks mist. Ben je op zoek naar een specifieke exposant, dan kun je het standnummer via de app eenvoudig vinden. 

BDE Connect

BDE

BDE

BDE