Hoe data de lifeline werd in de daily business van de grootste e-bike specialist van Nederland

15:30 - 16:00

Dit is een presentatie van 2022

Stella Fietsen is binnen 10 jaar uitgegroeid tot de grootste e-bike specialist van Nederland. Data inzetten in daily business is één van de keydrivers van dit succes. Tijdens deze lezing staan we stil bij hoe Stella Fietsen dit voor elkaar heeft gekregen, wat er voor nodig was om er te komen én relevante voorbeelden die aantonen wat het succes is als je data integreert in je daily business.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Business Intelligence

    Slimmer opereren op basis van data die voorhanden is. Business Intelligence maakt het leven van heel wat organisaties een stuk eenvoudiger en overzichtelijker en is gebaat bij een goede IT-infrastructuur achter de schermen (of in de cloud).Veelgehoord is dat data het nieuwe goud is, maar strikt genomen is dat natuurlijk de informatie die BI-tools in heldere overzichten tonen. Heldere inzichten op basis van visueel aantrekkelijke rapportages of grafieken helpt bedrijven om creatiever te werken. Het stelt de gebruikers in staat om eigenhandig een beeld te vormen van verkopen, levertijden, potentiële en actuele bottlenecks én hierop actie te ondernemen. De Big Data Expo laat zien wat er vandaag de dag mogelijk is.