Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf succesvol gebruik maakt van data? Athlon X Data Science Lab.

WOE 12:00 - 12:30

Dit is een presentatie van 2022

Athlon is al meer dan 100 jaar één van de grootste lease- en mobiliteitsaanbieders van Nederland. Om relevant te blijven is Athlon voortdurend in ontwikkeling en zitten ze in een transitie richting een datagedreven organisatie. De internationale mobiliteitsaanbieder werkt samen met Data Science Lab, een dataconsultancy bedrijf gespecialiseerd in datagedreven transformaties; van strategie tot aan implementatie. Willemijne de Wit, Marketing & Sales Directeur (Athlon) en Berend Dumas, Senior Data Scientist (Data Science Lab.) geven inzicht in deze transitie en aan de hand van praktijkervaring laten ze zien wat de impact is op de medewerkers van Athlon en haar klanten.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Data Science

    De impact van Data Science op onze business is enorm. Het ontsluiten van gestructureerde en ongestructureerde data door (zelf)lerende modellen vindt toepassing binnen allerlei bedrijven. Het oplossen van grote vraagstukken zoals: 'Hoe kan ik mijn klanten persoonlijker benadrukken met onze e-mailcampagnes?' of 'Kunnen we de hoeveleheid fraudegevallen bij aanvragen terugdringen?' gaat steeds sneller en effectiever door het gebruik van deze voorspellende toepassingen. Data Science helpt om continue waardevolle resultaten te behalen en te innoveren.