Supply chain automation and the future of online retail

15:45 - 16:30

Dit is een presentatie van 2022

Picnic is the world’s fastest growing online supermarket that makes grocery shopping simple, fun, and affordable for everyone. In this keynote we will show how we used our supplier, customer and technology ecosystems to build a unique farm-to-fork platform. Interested to know how we took this hyper-growth startup from Impossible To Inevitable? Wanna know how we translate ubiquitous data into continuous innovations and operational excellence?

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Analytics

    Het is niet nieuw als we zeggen dat ieder bedrijf beschikt over een enorme bulk aan informatie. Om waarde te kunnen creëren aan data dient het proces van ontdekken, interpreteren en communiceren van significante patronen doorlopen te worden. Het zijn de organisaties die erin slagen om gebruikers op diverse niveaus deze data te laten analyseren die hun kansen grijpen. Begrijpelijke analysetools zorgen voor begrip tussen de ene en de andere medewerker, ongeacht het niveau. Maar vermoedelijk nog belangrijker: de juiste analyse leidt tot slimme campagnes en bevlogen medewerkers, zaken die gericht zijn in te zetten voor het behouden van klanten.