Auteur: Data Expo

Ruim 4.000 bezoekers tijdens Big Data Expo 2023

Big Data Expo 2023 zit er weer op; 4.390 bezoekers wisten hun weg te vinden naar het #1 data-event van Nederland! Als organisatie kijken we dan ook terug op een succesvolle editie, waarbij veel kennis en ervaring is uitgewisseld over uiteenlopende onderwerpen. 

Druk bezochte keynote- en lezingenzalen, inspirerende ronde tafelsessies en innovatieve oplossingen en tools; als organisatie zijn wij trots op deze kennisdeling en iedereen die daar zijn/haar bijdrage heeft geleverd. 

Van Big Data Expo naar Data Expo 
Big Data Expo 2023 bleek twee dagen een uitermate geschikt podium voor de meest uiteenlopende vraagstukken, waar professionals uit alle verschillende lagen van het bedrijfsleven hun hoofd over konden buigen. Of je nu wel of niet dagelijks bezig bent met data, tijdens Big Data Expo 2023 was er voor ieder wat wils. 

De beurs keert volgend jaar dan ook terug onder een nieuwe naam die beter aansluit op het complete aanbod dat data-uitdagingen én -oplossingen in de breedste zin representeert: Data Expo

Met deze frisse naam en nieuwe energie, blikken wij alvast enthousiast vooruit. De datum van Data Expo is dan ook al bekend. We schuiven de beurs één dag naar achteren. Markeer woensdag 11 en donderdag 12 september 2024 alvast in je agenda. 

Wij zien je volgend jaar graag weer terug!

Volgend jaar exposeren?
Er bestaan verschillende deelnamemogelijkheden. Vraag de exposantenbrochure of neem met vragen gerust contact met onze accountmanagers op!


 

recap

Reactie toevoegen