Modern data estate

In 8 stappen naar een volwassen en toekomstbestendige data strategie

Data, Data, Data. Data is overal. Data uit bedrijfssystemen. Externe gegevens. Klantgegevens. Gegevens van personen. Gegevens van sociale mediakanalen. Ruwe data. Ongestructureerde data, semi-gestructureerde data. Is uw organisatie in staat om waarde te halen uit al deze databronnen? Heeft iedereen in uw organisatie toegang tot de realtime gegevens die ze nodig hebben om op het juiste moment datagestuurde beslissingen te nemen? Hoe volwassen en toekomstbestendig is uw datastrategie?

De meeste bedrijven hebben al geïnvesteerd in hun data-omgeving door een traditioneel datawarehouse (DW) in te zetten. Een datawarehouse is een centrale opslagplaats van geïntegreerde gegevens uit ongelijksoortige gegevensbronnen die worden gebruikt voor rapportage en gegevensanalyse. Het traditionele datawarehouse kent echter beperkingen in functionaliteit. De meeste datawarehouses worden doorgaans bijgewerkt als een batchtaak aan het einde van de dag, in plaats van te worden gevuld met realtime transactiegegevens. 

En in een gestructureerde datawarehouse-omgeving moet er gewerkt worden binnen het raamwerk van de gecreëerde structuur: statische datasets met minimale mogelijkheid tot inzoomen.
Heeft u een traditioneel datawarehouse (DW) en vraagt u zich af hoe u de functionaliteit strategisch kunt uitbreiden en de prestaties kunt upgraden? In deze paper bespreken we 8 stappen die u moet nemen bij het uitbreiden en upgraden van uw datawarehouse naar een modern data estate.
 

Je gegevens

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (TimeXtender) benaderd kan worden. Meer informatie hierover vind je in ons privacy statement.