Welkom bij de Big Data Expo 2020 - Vind de juiste data tooling en -oplossingen onder één dak

Data Expo voor data specialisten

Ontdek de laatste trends & technologieën in dataland

Ben jij op zoek naar nieuwe data technologieën om efficiënter te kunnen werken en doelgerichter resultaten te kunnen behalen? Vraag jij je soms af of jouw data geschikt is voor AI en machine learning? Weet je dat het opschonen van data efficiënter kan, maar ben je nog op zoek naar de juiste data technologie of het juiste platform? Tijdens de Big Data Expo op 11 & 12 september leer je van ervaringen van andere databedrijven en kom je makkelijk in contact met exposanten die je kunnen adviseren over de nieuwste technologieën.

Waarom jij als data specialist Data Expo niet mag missen

  • Vind de juiste data tooling en -oplossingen onder één dak
  • Deel kennis en leer van andere specialisten en data scientists over welke methodes zij gebruiken
  • Krijg inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data science
  • Kom in contact met de meest relevante data tooling en analytics leveranciers
  • Breid jouw netwerk uit met alle relevante spelers uit de data-wereld

Over de Data Expo

11 & 12 september 2024 | Jaarbeurs Utrecht

De Data Expo is hét evenement op gebied van data-toepassingen, data science en AI dat zowel zakelijk als inhoudelijk het summum biedt aan oplossingen, tools en inzichten. De perfecte mix tussen lezingenprogramma en exposanten en biedt alles wat de een data scientist of ontwikkelaar nodig heeft om zijn of haar bedrijf te voorzien van de juiste data science inzichten om de business naar het hoogste niveau kan tillen. Of het nou gaat om het meetbaar maken van je data projecten, het vinden van nieuwe data science oplossingen en toepassingen, of nieuwe data storage oplossingen: alle antwoorden vind je in één of twee dagen onder één dak.

Wat andere data specialisten over Data Expo zeggen

“Divers aanbod van lezingen en demo's. Goed om bestaande kennis te actualiseren en nieuwe ontwikkelingen te signaleren.”

“De combinatie van kennis delen en netwerken maakt de beurs nuttig en tegelijk leerzaam.”

"Heel interessant en leerzaam. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan.”

“Het meest interessante zijn de presentaties; een toelichting hoe het gebruik van data in toepassingen tot innoverende ideeën leidt, wordt gegeven.”