Welkom bij de Big Data Expo 2020 - Alles over digitale transformatie

Data Expo voor managers van een data-team

Laat data-toepassingen landen in je organisatie

Een datagedreven mentaliteit binnen jouw organisatie is het fundament voor digitale transformatie. Jij als data manager slaat de brug tussen het management en het data-team. Het laten landen van data-toepassingen, het integreren van nieuwe data platformen en het managen van data binnen je bedrijf zijn van grote waarde om een optimaal rendement uit je data-activiteiten te halen. Benieuwd welke stappen je kunt nemen om de kloof te dichten en alle neuzen dezelfde kan op te krijgen. Of is jouw organisatie al zover en ben je op zoek naar vernieuwde tools en architecturen? Ook daarbij helpen de exposanten van Data Expo je graag.

Waarom jij als data manager Data Expo niet mag missen

  • Vind alle data science tooling en data consultants onder één dak
  • Wissel kennis uit en leer van andere datamanagers hoe zijn data science-toepassingen hebben ingezet
  • Vind de juiste data science, AI of ML oplossingen voor jouw bedrijf
  • Raak in één of twee dagen volledig op de hoogte van de trends en welke impact die voor jouw bedrijf hebben, of hoe je die in kan zetten
  • Ontdek hoe jij het gat tussen data science en de business kunt verkleinen tot een minimum

Over de Data Expo

11 & 12 september 2024 | Jaarbeurs Utrecht

De Data Expo is hét evenement op gebied van data en data science dat zowel zakelijk als inhoudelijk het summum biedt aan oplossingen, tools en inzichten. De perfecte mix tussen exposanten en lezingenprogramma biedt alles wat de het data management nodig heeft om zijn of haar bedrijf te voorzien van de juiste data science tooling om het bedrijf future proof te maken. Of het nou gaat om het meetbaar maken van data projecten, het meekrijgen van je organisatie, of het vinden van nieuwe data science oplossingen en toepassingen: alle antwoorden vind je in één of twee dagen onder één dak.

Wat andere datamanagers over Data Expo zeggen

“Mooie mix van onderwerpen, uiteenlopend van technisch tot management level.”

“Heel interessant en leerzaam. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan.”

“Goed overzichtelijk en inhoudelijk evenement; verschillende verhaallijnen over hoe men data en technieken inzet.”

“Brengt vele partijen bij elkaar die of iets aanbieden of op zoek zijn naar partners om projecten voor elkaar te krijgen.”